Megérkezett a forradalmian korszerű, alaposan letesztelt magas szintű technológia: az új SE4500 kétdimenziós szkenner egység, amely a leggyorsabb olvasási sebességet teszi lehetővé a vonalkód leolvasó termékek nagy családjában. Ez az alkatrész jelenti a jövőt, hiszen megjelenésével a kétdimenziós SE4500-al rendelkező termékek egyre inkább háttérbe szorítják az egydimenziós olvasókat. Ez annak tudható be, hogy az SE4500 a lézerolvasók kiváló gyorsaságát és ergonómiáját nyújtja hagyományos kódokra, kétdimenziós kódok esetén pedig jóval meghaladja a korábbi modellek tudását. Ez az egység a lelke a kamera olvasóknak és a 2D kódok olvasására felkészített adatgyűjtőknek. A Motorola az új SE4500 bemutatásával felállította az új mércét.

Végezetül pedig íme két video, ami remekül bemutatja, hogy mire is képes az se4500, ezúttal Motorola DS9808-ba szerelve:

http://www.youtube.com/watch?v=LjBaWM13fYw

http://www.youtube.com/watch?v=3sFIXQjG7h0&feature=related

Ha még többet meg szeretne tudni az se4500 scan engine-ről, vagy azokról a Motorola, illetve Symbol vonalkód olvasókról, melyekbe beszerelik, kattintson ide.

Válaszolj

(required)

(required)